Forestí soustředění 2019

Už pár let jsem chtěl jet na soustředění. Tedy soustředění uspořádat pro naše Foresťáky. Bohužel asi 2 roky se o tom jen přemýšlelo a trochu plánovalo v hlavě, až letos to padlo na úrodnou půdu.

Vybrala si Železná Ruda, protože to je blízko a krajina je tam pěkná. Zamluvit barák na ubytování a je to. Ubytko jsme volili na Samotách, kde známý pronajímají barák a už jsem tu jednou v zimě byl. Velký barák, několik pokojů, společný velký obývák s kuchyní, venku na terase gril a hlavně co je super na soustředění i dvojgaráž kam se vešli dvě auta a 7 kol. 7 lidiček nás nakonec jelo. Sice trošku komornější než jsem si původně představoval, ale o to to asi bylo i lepší. Hlavně dvojice Kuba a Radek se starala o zábavu a jejich hlášky na všechno a na všechny jsou už legendární. Obzvláště jejich oslovování postarších žen PRUŽNÁ ČTYŘICÍTKA je nesmrtelný.

PÁTEK

Příjezd pátek ráno a sraz na ubytování.

Rychle vyházet věci a šup na první výběh. Na začátek výběh ze Samot, přes Rudu na Špičácké sedlo, pořád nahoru na Hofmanky a z nich na Pancíř a zpět na Samoty. Výživných 12km v pěkném převýšení.

Následovalo převlečení do cyklo hadrů a výlet na kolech. Trojka Radek, Kuba a Martin na silničkách něco okolo 70km po české straně. Sraz v hospodě na Prášilech, kam MTB část jede přes Debrník. No jede… vono tam nahoře bylo místy po lýtka sněhu a v tom se moc jet nedá. MTB parta tedy 40km na kole, silniční parta něco přes 70km.

Pak pánské osazenstvo razí do Klatov vyplavat se a trochu uvolnit do výřivky.

SOBOTA

MTB část razí na 12km běh do Německa a pak na kolo opět směr NDR. Silniční část soustřeďka vynechává ranní běh a jde rovnou na dlouhé kolo. Kluci si dávají 120km na kole s následným přechodem hned na běh. A završují to vyplaváním v KT bazénu.

Večer pogrilujeme, zavodníme pivkem ;-)

NEDĚLE

Na neděli si MTB část ráno vyběhne na 8km běhu a pak si dá kolo na Černé jezero, Sedlo, Hofmanky.

Kluci na silničkách vyrazí směrem na NDR a natočí 60km.

Výživný víkend plný pohybu, srandiček a pohody. Celý víkend sluníčko a pohodička.